Περιποίηση Επιδερμίδας

K-BEAUTY η κορεάτικη προσέγγιση στην ομορφιά που κατακτά τον κόσμο.

blog 1

 Μπορεί κανείς να ακούσει να μιλούν για το Κ-Beauty ή Korean Beauty, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που όλοι ίσως ήδη γνωρίζουν ή αρχίζουν σιγά – σιγά να καταλαβαίνουν είναι πως δεν πρόκειται απλά για μία τάση αλλά για ένα φαινόμενο. Και μιλάμε για φαινόμενο μιας και οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, το Κ-Beauty όμως με προέλευση τη Νότια Κορέα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία εντελώς νέα προσέγγιση στον χώρο της ομορφιάς, καταφέρνοντας όχι μόνο να εδραιωθεί αλλά και να αγαπηθεί από όλο τον κόσμο!

Και εάν είναι η πρώτη φορά που ακούς ή διαβάζεις για το K-Beauty μην ανησυχείς καθόλου, γιατί εδώ θα λύσουμε όλες τις απορίες σου!

Πριν λοιπόν αρχίσουμε να μιλάμε για την προέλευση και την προσέγγιση του φαινομένου αυτού, ας αναλογιστούμε πόσες φορές έχει τύχει να χρησιμοποιήσουμε ή ακόμη και να συναντήσουμε σε κάποιο ράφι καταστήματος προϊόντων ομορφιάς, μία μάσκα περιποίησης προσώπου σε πάνινη μορφή ή μορφή υδρογέλης. Ναι! Είμαι σίγουρη πως έχεις δει ή χρησιμοποιήσει μία τέτοια μάσκα ένα απόγευμα που επέστρεψες κουρασμένη από την δουλειά για να αναζωογονηθείς και να χαλαρώσεις στο σαλόνι σου. Και ναι, πρόκειται για μία ανακάλυψη η οποία ξεκίνησε από τη Νότιο Κορέα και μιας και ζούμε σε μία εποχή που τα νέα και οι τάσεις ταξιδεύουν γρήγορα, κατάφερε να γίνει και αυτή κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Το K-Beauty λοιπόν, θέτει νέους κανόνες στον χώρο της ομορφιάς, δίνοντας βάση όχι μόνο στα προϊόντα και τα brands αλλά και στον τρόπο που σκεφτόμαστε και προσδιορίζουμε την ομορφιά. Και η ομορφιά σύμφωνα με τους κορεάτες σημαίνει με πολύ απλά λόγια: υγιής επιδερμίδα. Σε αντίθεση με τα δυτικά πρότυπα όπου δίνεται περισσότερη προσοχή και σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, το K-Beauty θεωρεί σημαντικότερη την περιποίηση της επιδερμίδας και της συνολικής υγείας. Με γνώμονα την παραπάνω προσέγγιση, κατάφεραν λοιπόν να δημιουργήσουν μοναδικά προϊόντα με φυσικές αλλά παράλληλα αποτελεσματικές φόρμουλες τα οποία ξεχωρίζουν οπτικά χάρη στο απλό και μινιμαλιστικό packaging τους.

Κάποια από τα πιο δημοφιλή συστατικά τους είναι το πράσινο τσάι, το ginseng και το νερό ρυζιού καθώς και κάποιες από τις πιο διαδεδομένες συνήθειες του K-Beauty είναι ο διπλός καθαρισμός του προσώπου, πρώτα με κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ και έπειτα με το ιδανικό για την επιδερμίδα μας σαπούνι και οι πάνινες (sheet) masks.

Αν το καλοσκεφτούμε λοιπόν, η φιλοσοφία του ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και επιλέγοντας να φροντίσουμε τόσο την επιδερμίδα μας όσο και την υγεία μας, μπορούμε να αποκτήσουμε την επιθυμητή μας εμφάνιση ολοκληρώνοντας την με ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, θα λέγαμε πως μόνο κερδισμένοι θα βγαίναμε!

Να γιατί το Κ-Beauty δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως απλά ένα trend. 😉

Στην Plan K. Beauty, με κοινή φιλοσοφία, επιλέγουμε και φέρνουμε κοντά σας προϊόντα ασφαλή, σχεδιασμένα με προσοχή και εμπλουτισμένα με εξαιρετικά ωφέλιμα δραστικά συστατικά από την Νότια Κορέα για να απολαύσετε το δικό σας τελετουργικό ομορφιάς και να πετύχουμε μαζί αυτό που προσδιορίζεται από το ρητό, η πραγματική ομορφιά, πηγάζει από μέσα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *